top of page

over ons
 

IMG_0220.HEIC

Welkom bij Xtreme Clean, waar we al meer dan 12 jaar gespecialiseerd zijn in het professioneel reinigen van alle soorten ramen en gevels. Onze passie voor schoonmaakwerk en onze expertise in het vakgebied hebben ons geholpen om een toonaangevende positie in de branche te veroveren.

 

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare schoonmaakdiensten. Wij begrijpen dat het reinigen van ramen en gevels een specialistische taak is en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in deze vakgebieden. Ons team van professionele en ervaren medewerkers is getraind om zowel kleine als grote projecten aan te pakken, en we gebruiken alleen de beste apparatuur en technieken om een ​​perfecte reiniging te garanderen.

Wij bieden diverse diensten aan, waaronder glazenwassen, gevelreiniging, hogedrukreiniging en dakreiniging. Of het nu gaat om een ​​klein kantoor of een groot gebouw, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw ramen en gevels er schoon en fris uitzien, zodat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft.

 

We zijn trots op onze ervaring en onze tevreden klanten. Ons bedrijf bestaat al meer dan 12 jaar en we hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in de schoonmaakbranche. We zijn er trots op dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren en dat we ons blijven ontwikkelen om aan de steeds veranderende eisen van onze klanten te voldoen.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor uw glazenwassers en gevelreiniging, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen en om uw gebouwen weer te laten stralen.

IMG_1674.JPG

åWaarom Xtreme Clean?

  1. Ongeëvenaarde Expertise: Bij Xtreme Clean zijn we experts in ons vak. Onze goed opgeleide schoonmaakteams beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om zelfs de meest veeleisende schoonmaakuitdagingen aan te gaan. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken en -materialen om uw bedrijf een schoonmaakservice van wereldklasse te bieden.

  2. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we volledig op maat gemaakte schoonmaakoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Of u nu een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakservice nodig heeft, we zorgen ervoor dat ons schema naadloos aansluit op uw bedrijfsactiviteiten.

  3. Milieuvriendelijk: Als een verantwoordelijke schoonmaakdienst hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom maken we gebruik van ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten en -methoden die niet schadelijk zijn voor het milieu of de gezondheid van uw medewerkers.

  4. Betrouwbaarheid: Bij Xtreme Clean begrijpen we dat u op ons vertrouwt om uw bedrijfsruimte schoon en representatief te houden. We zijn toegewijd aan punctualiteit en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij voor uw schoonmaakbehoeften zorgen.

bottom of page